2016年10月10日星期一

Rooder Hoverboard/Airboard elektrisk skoter med 10 tums hjul inkl. väska & fjärrkontroll och bluetooth-högtalare


Rooder Hoverboard/Airboard elektrisk skoter med 10 tums hjul inkl. väska & fjärrkontroll och bluetooth-högtalare


Nya häftiga Hoverboard/Airboard är helt klart det tuffaste sättet att ta sig fram idag! Modellen har inbyggt självbalanserande gyroskop, vilket gör att du styr din Hoverboard/Airboard genom att luta mot önskad färdriktning. Det låter kanske knepigt, och visst tar det en stund att få in snitsen. Men normalt är du redo att köra efter bara 30 minuters testande. Därefter är det bara att åka till skolan, jobbet, affären eller bara nöjesköra!

Denna Airboard är utrustad med bluetoothfunktion med inbyggda högtalare, vilket innebär att du kan spela upp din favoritmusik genom den när du kör, samt även när den är parkerad. Anslut enkelt och trådlöst till din mobil via bluetooth. En trådlös fjärrkontroll medföljer utan kostnad där du kan styra vissa funktioner på din hoverboard.

Det är den senaste modellen och den har större hjul som gör körningen smidigare vid små stötar. Samtidigt kör den 5 Km/t snabbare. Airboard är en självbalanserande bräda som är otroligt kul att använda. Med tryckkänslig igenkänning av underlag så är den enkel att använda. Luta dig i den riktning du vill köra och styr den genom att trycka ned dina tår. Airboard kan snurra på plats och är därför också mycket enkel att manövrera. Det finns även inbyggt LED-ljus som aktiveras när man står på brädan.

Hoverboard/Airboard har dubbla motorer med 350W motoreffekt/st. Detta ger bra med kraft även vid motlut, och orkar dra förare upp till 110 kg. För att gyrofunktionen ska fungera korrekt behöver man väga över 20 kg. Framkomligheten är överraskande god på grus och välklippta gräsmattor, men självklart gör sig en sådan här produkt bäst på plana och hårda underlag. Även om det går att använda produkten i måttligt fuktiga miljöer, så rekommenderar vi att undvika regn och inte köra genom vattenpölar.

En laddning tar endast ca: två timmar, och ger en räckvidd på upp till 15-20 km*. Medföljande laddare ansluts till ett vanligt vägguttag, och andra änden i din Airbord. Det kostar i princip ingenting i elförbrukning att använda en Airboard, endast ca: 20 öre/laddning.

Medföljande tillbehör: Bärväska, fjärrkontroll, laddare.

- Motorstyrka: 2 x 350W
- Toppfart ca: 16 km/h
- Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
- Räckvidd upp till 15-20 km*
- Hjulstorlek: 10 tum (23 cm)
- Vikt: 15 kg

*=Räckvidden varierar beroende på bl.a. lastvikt, körstil, körunderlag etc.

elektrisk skoter
elektrisk skoter
airboard
airboard
hoverboard
hoverboard


没有评论:

发表评论